Quanzhou Niceway Imp & Exp Co., Ltd.

A mi történelmünk

Quanzhou Niceway Imp & Exp Co., LTD. Található egy gyönyörű város - Quanzhou.Társaságunkat 2012-ben alapították.

img1.png

Gyárunk

A gyár neve Quanzhou Juyi táskák és esetek co., Ltd. Amely található Huian megye, Üzemünk 10000 négyzetméter, és a munkavállalók körül 150persons.

img2.png

Termékünk.

  Cégünk gyártása hátizsák, utazótáska, piknik táska, baby táska, hűtő táska, bevásárló táska, kocsi táska, laptop táska és így tovább.  

img3.png

Termékinformáció

Termékeink kültéri, iskola, vásárlás, utazás és így tovább.

Tanúsítványunk

iso证书.png

Termelési berendezésekimg4.pngimg5.png
img6.pngimg7.png


Termelési piac

Éves termelési kapacitásunk eléri a 15.000.000 darabot. Messze, termékeinket Európába, Észak-Amerikába, Ausztráliába, a Közép-Keletre, Japánba és más országokban és régiókba exportáltuk. Nyertünk egy jó hírnevet a tengerentúli és a hazai ügyfelek.


Szolgáltatásunkat

Ragaszkodunk a "fejlesztés, innováció, hitelezés és gyakorlati tevékenység" üzleti elképzeléséhez és a "tehetséges emberek első osztályához, a minőséghez, az innovációhoz, a legjobb szolgáltatáshoz, az ügyfél az Istenhez" elve. Niceway törekszik a "minőség a túlélésre, a fejlődésre, a minőségi és magas színvonalú ügyfélszolgálat biztosítására". Őszintén reméljük, hogy hosszú távú és együttműködő kapcsolatot alakítunk ki Önnel, és egy win-win eredményt hozunk létre. . Mi hozza neked minőségi termékeket, versenyképes árakat, időben történő szállítás és kiváló ügyfélszolgálat. A SUCESS NICE WAY-T kell. NICEWAY AZ ÖN SÉRÜL!