Quanzhou Niceway Imp & Exp Co., Ltd.

Fő Termékek:

1. Bag ipar: hátizsák, iskolai táska, ebéd táska, ceruza zsák, utazótáska, kocsi táska, Messenger táska, táska táska, bevásárlótáska, laptop táska, hűtő táska, húzózsinór táska,

Derékzsák, Sling táska

2. Kerámiaipar: bögre, edények, háztartási cikkek, kerámia művészet és kézművesség, mindennapi porcelán elemek, kerámia csésze, érme bank, lakberendezés, bors és só rázó, Valentin nap bögre


Miért válassza a Niceway-t?


Először is, a Quanzhou Niceway Imp & Exp CO., LTD a termelés és a kereskedelem, az ipar és a kereskedelem integrációs üzletág kombinációja. A cég jól megalapozott a megalakulása óta. Az ügyfelek, akik együtt dolgoztak, azt mondták: igen!


Ceramic faactory.jpg

Bag factory.jpg


Másodszor, mi gyárunk jól kinevezett, a gyártási technika fejlett, a technikai erő bőséges, termékminőség garancia.

生产车间1.png
生产车间2.png
IMG_5025_副本.jpgIMG_5027_副本.jpgHarmadszor, ragaszkodunk a "fejlesztés, innováció, hitelezés és gyakorlati tevékenység" üzleti elképzeléséhez és a "tehetséges emberek első osztályához, minőségéhez, innovációjához, a legjobb szolgáltatáshoz, az ügyfél az Istenhez" elve.

Niceway törekszik a "minőség a túlélésre, a fejlődésre, a minőségi és minőségi szolgáltatást nyújtó ügyfelek számára" cél érdekében.

CC0A2CEA328FF8B22FEC98FA021DF8F6.jpgNQY_CLAN_`5`6U1H@_F22VP.jpg